Första europeiska SCT®-konferensen

Den första europeiska SCT-konferensen, och den första system-centrerade® konferensen med rent organisationsfokus, går av stapeln i Stockholm 29-31 augusti 2012! Nu har den officiella hemsidan och registreringen öppnat. Läs hela programmet här och anmäl er online. (Deltagarantalet är begränsat, så först till kvarn!)

Om Svenska SCT®-föreningen

Svenska SCT®-föreningen bildades 2010. Syftet med föreningen är att sprida System-Centrerad®-Träning (SCT) i Sverige, att träningstillfällen ska arrangeras och att alla intresserade ska ha möjlighet att utbyta erfarenheter och delta i det "levande lab" som skapas när vi arbetar i föreningen och använder system-centrerade metoder. (SCT® , Systems-Centered® och systemcentrerad® är varumärken registrerade av dr Yvonne Agazarian och Systems-Centered Training and Research Institute, en ideell organisation.)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )